Almedalsveckan 2021

Almedalen Just Nu är Almedalsveckans officiella programleverantör. Tillsammans med Region Gotland ser vi till att ge dig som besökare eller annonsör de bästa förutsättningar för en lyckad Almedalsvecka.

Med app och programtidning hjälper vi besökarna att hitta rätt bland alla aktiviteter. Genom att annonsera i Almedalen Just Nu når ni på så gott som alla de cirka 45 000 som besöker veckan. Årets Almedalsvecka kommer att genomföras digitalt. HÄR kan du läsa mer om vår app och även kontakta vår projektledare för Almedalen just nu, Lasse Persson

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

Till toppen