Där människor och företag möts och stärker den lokala handeln.  

Vår relation till både läsare och lokala företag är grunden till vår satsning på e-handel. Vi skapar mervärde för våra läsare med utvalda produkter och erbjudanden samtidigt som vi stärker våra sajters roll som en mötesplats för privatpersoner och företag.  

Kärnan i vårt uppdrag är lokala nyheter som skapar lokal samhällsnytta, men ett välmående samhälle har även kommersiella värden. Där är nyhetsmedia en viktig kanal för lokala företag att synas genom annonsering i olika former. Genom att addera e-handel till våra sajter kan vi nu erbjuda möjligheten att genomföra köp direkt vilket gör effekten av marknadsföringen ännu starkare. E-handel är en komplicerad process där många faktorer måste falla på plats. Kraven från alla de som handlar digitalt är stora. Det ska vara snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och relevant produktmix. Att tillhandahålla en smidig kassa och varukorg tillsammans med ett betalsätt som känns tryggt är andra faktorer som är minst lika viktiga. Vår distribution på Gotland (Svensk Hemleverans) är oslagbart när det gäller snabbhet. Vi ser stor potential att kunna leverera ett paket från en lokal handlare tillsamman med morgontidningen dagen efter genomförd beställning.

Lokal handel är viktigt för oss på Gotlands Media, både digitalt och fysiskt. Vårt fantastiska utbud på ön är skapat av lokala drivkrafter som vill erbjuda gotlänningen en bred palett av varor. Detta behöver vi värna om och hjälpas åt att främja.

Hälsningar
Johan Mattisson, VD

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen