En ovanlig sommar framför oss 

Samtidigt som jag sakta men säkert börjar se fram emot sommaren blickar jag tillbaka på ett märkligt år och inser att vi har ännu en ovanlig sommar framför oss.  Att planera i ett mer långsiktigt perspektiv kan kännas svårt när vi inte vet hur smittspridning och restriktioner kommer se ut och påverka oss. Men om vi tittar i backspegeln kan vi hitta stöd i hur det såg ut förra sommaren och hur ett år med Corona påverkat vårt beteende.  

  • Digitaliseringen fick en rejäl skjuts framåt. Under 2020 har den verkligen fått visa vad den går för, och Internet har varit en ovärderlig hjälp under pandemin. Tack vare digitala tjänster har vi jobbat och studerat på distans, kunnat hålla kontakten under social distansering, handla mat och uppleva kulturella evenemang utan smittorisk.
  • Många fick ändra sina sommarplaner och semestra på hemmaplan, och det är i alla fall min gissning att så kallad ”Swemester” kommer bli verklighet för många även denna sommar. Vi vet ju alla att Gotland attraherar och lockar mängder av människor varje år. Jag tror inte att den här sommaren blir något undantag. Tvärtom. Om nu inte strikta restriktioner sätter stopp så har Gotland väldigt bra förutsättningar för en fantastisk sommar. Och det är då vi alla skall vara på tå – att ta hand om alla våra gäster på ett säkert och tryggt sätt.

Är du i en bransch som fått ett uppsving av att många är hemma och ser över sitt hem, eller i en verksamhet med utmaningar på grund av rådande läge? Hur tänker du kommunicera inför sommaren? Behöver du synlighet lokalt eller nationellt, nytänk och kreativitet, nå nya målgrupper och hitta rätt kanaler? Frågorna är många och ibland inte helt lätta att svara på.
Hör av dig till oss för en kopp kaffe, digitalt eller tillsammans på avstånd, så hjälper vi dig att hitta rätt väg fram utifrån dina förutsättningar.

Patrik Nordgaard
Produktansvarig – Digitala Medier

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen