Gotlands Media lyfter lokala affärslivsprofiler

En levande region skapas av lokalt engagemang. När vi tillsammans jobbar för att ta tillvara på allt som Gotland har att erbjuda stärker vi det lokala samhället och dess utveckling.

Vi på Gotlands Media har kärnan i vår verksamhet i den fria och oberoende journalistiken. Men även när vi, företagare och kunder möts i våra mediekanaler så gynnas affärer och skapar ett kommersiellt välstånd på orten.

Vi är stolta över att vara med och bidra till ett demokratisk och hållbart kommersiellt samhälle på Gotland.

Ett exempel på det arbetet är när vi under hösten 2021 hade podd premiär för Snacka om affärsliv. Podden producerades i samarbete med Almi och beskrevs som en podd om jämställdhet, ledarskap, livet och karriären. I tio avsnitt ledde Nina Rung, kriminolog, genusvetare och debattör, personliga samtal med några av Gotlands mest tongivande kvinnliga ledare och förebilder.

– Vi ville berätta om några av våra stora näringslivsprofiler på ön och ta del av deras resa. Rätt tidigt landade vi i att vi ville fokusera på kvinnliga företagare. Här på ön finns väldigt drivna kvinnor och vi upplever att de kan lyftas fram mer än vad som görs, säger Melker Andersson försäljningschef på Gotlands Media.

Genom podden vill Gotlands Media visa upp kända och okända delar av Gotlands näringsliv. Förhoppningen är också att samtalen med personerna bakom framgångarna ska inspirera andra. Hittills har Snacka om affärsliv fått positiv respons och såväl deltagarna som de som drivit projektet har varit nöjda.

– Vi spånar redan på nya idéer och kommer definitivt att göra fler poddar, lovar Melker Andersson. En av våra deltagare tyckte också att det var så roligt att hon startade upp en egen podd som spelas in just nu!

Lyssna på podden här

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen