Gotlands Media fick fin utmärkelse!

Gotlands Tidningar, Gotlands Allehanda, Helagotland.se och NTM-koncernens övriga tidningstitlar prisades under torsdagen i världens största medietävling. Detta för det mycket framgångsrika arbetet med att öka antalet digitala prenumeranter under 2020.  

Det är International News Media Association, INMA, som arrangerar tävlingen INMA Global Media Awards, tidningsvärldens motsvarighet till filmvärldens Oscar. Tävlingen har som syfte att lyfta fram goda och inspirerande insatser från året som gått. I år deltog 644 bidrag från 212 nyhetsbolag i 37 länder. Vårt arbete med journalistiken och läsaraffären fick utmärkelsen ”Honourable mention” i kategorin ”Bästa initiativ för att skaffa nya prenumeranter”.

Johan Mattisson, VD, om nomineringen:

Vårt mediehus med de tre starka titlarna har under 2020 arbetat hårt med att vässa sitt journalistiska innehåll i de digitala kanalerna och ökade under året antalet digitala prenumeranter med ca 34 procent. Ett fantastiskt resultat som visar att vi är på god väg att lyckas med vår dubblering av digitala prenumeranter fram till och med 2023.

Mats Pettersson, ansvarig utgivare Helagotlnd.se och Gotlands Tidningar:

– För våra redaktioner är det här ytterligare ett kvitto på att det vi gör engagerar och berör gotlänningarna. Vi har historiskt haft en enorm lokal räckvidd, och att vi lyckas hålla i den samtidigt som vi också ser att fler är villiga att faktiskt betala för vår journalistik ska vi vara stolta över.

Övriga svenska medier som vann priser är

Göteborgs-Posten, Expressen, Bonnier news, DN/Tipster, TTELA, Stampen Lokala Medier och Aftonbladet.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

Till toppen