Maximera din potential i sökmotorerna och få rätt besökare till din webbplats

Sökmotoroptimering är ett skräddarsytt arbete där varje uppdrag är unikt och utgår från kundens affärsidé och målgruppens sökbeteenden. Målet med sökmotoroptimering är att få rätt besökare och att de gör de konverteringar som du vill att besökarna ska göra.

Sökmotoroptimering

Förutsättningarna för vad som belönas och rankas högt på sökmotorerna justeras ständigt, därför är grundlighet och långsiktighet nödvändigt för att uppnå resultat. SEO är ett kontinuerligt arbete där det krävs att man anpassar arbetet efter nya förutsättningar för lyckas. SEO är en viktig komponent för att lyckas med digital marknadsföring

Sökmotoroptimering med Gotlands Media

Vi erbjuder våra kunder SEO tillsammans med vår samarbetspartner Viva Media. Viva Media är en av nordens främsta byråer inom digital marknadsföring. De har koll på utvecklingen inom SEO och bevakar ständigt sökmotorernas uppdateringar.

När du arbetar med oss, erbjuds du ett team som består av en SEO-specialist från Viva Media och en lokal projektledare från oss. Du får även tillgång till ett transparent digitalt arbetsdokument (Google Sheets). Där kan du följa dokumentation, åtgärdspunkter och analyser. Teamet som du arbetar med ansvarar för är att du får ut maximalt av din investering. Uppföljning och rapportering sker regelbundet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss, vi är aldrig mer än ett mejl eller ett telefonsamtal bort.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen