Möt några av oss som gör skillnad

Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati.  Med vårt redaktionella värde i ryggen är vi en trygg kommersiell aktör i en omvärld som ständigt förändras.

GT och HelaGotland.se

”Vi kan skildra det som redan skett och försöka påverka det som komma skall”

Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter och uppdrag. Att jag dessutom får möjligheten att låta alla människor komma till tals och få ta del av deras livshistoria ger otroligt mycket tillbaka. Vår lokala förankring ger förutsättningar för oss att verkligen gå på djupet i vårt arbete, och vi kan skildra det som redan skett och försöka påverka det som komma skall.

Malin Stenström, journalist & fotograf

GA och HelaGotland.se

”Jag vill vara en del av det gotländska samhällets vardag”

Jag tror starkt på att journalistiken kan göra skillnad och påverka såväl individ som samhälle. Som journalist vill jag vara lyhörd till min omgivning och ha möjlighet att genom text och bild lyfta de röster som annars inte hade hörts. Sedan 30 år tillbaka har jag skildrat det som händer här på ön och jag vill vara en del av det gotländska samhällets vardag – kanske redan vid frukostbordet tillsammans med dagens första kopp kaffe?

Henrik Radhe, journalist & fotograf

GA

”Jag får i en historisk händelse hjälpa läsarna med att förstå vad som händer”

Min främsta arbetsuppgift är som reporter på Gotlands Allehanda,
med specialinriktning mot den gotländska vården som jag har skrivit mer om än någonsin tidigare. Även mitt under en pandemi behövs någon som med friska ögon kan granska, men också informera och berätta på ett sakligt sätt så att läsarna kan hänga med och förstå vad som händer i denna historiska händelse som drabbar oss alla.

Cecilia Thomsson, journalist

Gotlands Media

”Vi guidar dig rätt i ett
snabbt och föränderligt
medielandskap”

Våra medierådgivare hjälper dig med att få din verksamhet att utvecklas. Vårt arbete har förändrats rejält under de senaste åren och vi guidar dig rätt i dagens snabba och föränderliga medielandskap. Hos oss får du hjälp med bästa möjliga marknadsstrategi, rätt mediemix och hur du når ut på bästa sätt i allt från dagstidningar till sociala medier.

William Persson, key account manager
Åsa Hederstedt, key account manager

Fluid Gotland

”Det som verkligen får vår kreativitet att glöda är när vi får sätta tänderna i en riktig utmaning”

Fluid är reklam- och produktionsbyrån där arbetet flyter på. Uppdrag inom allt ifrån marknadsstrategier, annonsproduktion och native-artiklar till bilagor, webbdesign och grafiska profiler är vardagsmat för vår byrå. Men det som verkligen får vår kreativitet att glöda är när vi får sätta tänderna i en riktig utmaning och hitta det där som gör att just ditt varumärke uppmärksammas av människor.

Johan Caesar, art director
Simon Frid, kommersiell redaktör
Monica Kämpe, projektledare
Mia Larsson, formgivare