Affärsområden1920x6504

evenemang

Vi på Gotlands Media älskar evenemang! Tillsammans med våra samarbetspartners planerar, producerar och genomför vi alla möjliga evenemang runt om på hela Gotland. Kombinationen av att ha ett evenemangsteam och produktionsbyrå på ett och samma ställe, gör att vi kan ordna det arrangemang du drömt om. Och självklart hjälper vi dig hela vägen.

GA Cup puff

31 januari - 2 februari GA Cup

GA Cup är Sveriges största futsal-cup. Varje år ökar antalet anmälda lag och Gotland får hela helgen besök av spelande deltagare från hela landet.

Mediabaren puff

Mediabaren

Välkomna till Gotlands Mediabar! En livesänd after work med tre aktuella gäster på scenen. Gästerna intervjuas av Gotlands Medias redaktionschef Mats Pettersson

Vecka 27, Almedalsveckan

Gotlands Media är stolt leverantör av Almedalsveckans officiella program i samarbete med Region Gotland. Almedalen Just Nu finns på plats hela veckan.

Lokus loppis

Dalhems loppis är Gotlands största loppis sedan 1999. 2016 började Lokus och Gotlands Media samarbeta med denna gigantiska loppis.

Familjedagen

Gotlands Medias familjedag är numera en välkänd tradition som lockar massor av barn, ungdomar och vuxna till Kneippbyn i augusti varje år.

Företagargolfen

Företagargolfen är en golftävling för hela öns företagare. En heldag där näringslivet spenderar dagen på golfbanan för att nätverka och umgås.

Puff avlång Julmarknad_1920x650

23-24 nov, Gotlands Julmarknad

I år tar Gotlands Media, i samarbete med Wisby Strand, över Hushållningssällskapets traditionsenliga Julmarknad.

GM_logoRGB_liggande_blå

Ej aktiv

Inget innehåll

Copyright Gotlands Media AB