Styrkan från fem mediehus

Första kvartalet har passerat i rask takt och jag ser tillbaka på tre väldigt spännande månader. I januari lanserades vår koncerns gemensamma säljbolag NTM Media. Här har vi samlat kraften från fem mediehus, däribland Gotlands Media, och kompetensen från medarbetare från norra Småland till Norrbotten.

Våra medarbetare är alltid nära våra kunder, både geografiskt och i dialogen. Vi har samlat många olika roller för att förbli bästa möjliga samarbetspartner. Hos NTM Media möter du allt från medierådgivare som hittar rätt mediemix, AdOps som är experter på digital annonsering, annonsproduktion som skapar säljande annonsmaterial och vår Content Studio som berättar våra kunders historier genom native-annonsering.

Men även om vi är i ständig förändring och kontinuerligt utbildar oss för att ligga i framkant så förblir vårt uppdrag detsamma – att leverera bäst effekt för våra kunder. Här är självklart våra nyhetsmedier som Gotlands Allehanda, Gotlands Tidningar och Helagotland viktiga kanaler som ger en räckvidd på 95,1% på Gotland och som stärker effekten av kampanjer i andra kanaler.

2022 har bara börjat och resten av året kommer bli minst lika spännande när vi tar styrkan från det lokala och kombinerar det med styrkan i att göra saker tillsammans. Det kommer bli ett inspirerande år tillsammans med gänget på NTM Media och våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om nyhetsmedia, att synas digitalt eller hur rätt val av kanaler stärker varandra!

Melker Andersson
Försäljningschef Gotland, NTM Media

Melker Andersson
Försäljningschef Gotland, NTM Media

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen