Vi är extremt stolta över våra kunder

Inspireras gärna av hur vi hjälpt andra och tveka inte att höra av dig så skapar vi effektiv marknadsföring tillsammans.

Kontakta oss
Magasinet Gotland Just Nu

Reklambilaga
Gotland Just Nu

Med ”Gotland Just nu – Välkommen hit” nådde våra annonsörer längre än någonsin – så många som 175 000 hushåll över hela Sverige fick bilagan till sitt morgonkaffe.

LÄS MER…

Grafisk profil
Krossteknik

Krossteknik tog varumärket och kommunikationen till nästan nivå med ny grafisk profil, logotyp, foto och hemsida.

LÄS MER…

Mätbar effekt
Länsförsäkringar Östgöta

Efter kampanjen om återbäring gjorde vi en detaljerad analys av effekten. Hur många inom målgruppen hade sett kampanjen? Hur var deras inställning till varumärket?

LÄS MER…

Kampanj
Flexhuset

Vintern 2018 fick vi uppdraget att börja marknadsföra Flexhuset. Flexhuset var då ett relativt nyöppnat shoppingcenter i norra Visby med butiker som Elon, Harry Carlsson och EM möbler. 

LÄS MER…

Sociala medier
Coop

Coops vision har alltid varit att vara den ”goda kraften” i svensk dagligvaruhandel. Coop ville med hjälp av oss paketera, förklara och beskriva nyttan/fördelarna med att vara medlem i Coop på lokal nivå.  

LÄS MER…

Helhetslösning
Visby BilCity

Visby Bilcity ville ta ett helhetsgrepp om sin marknadsföringoch kommunikation. Vi skapade en bredare mix av kanaler för förbättra deras synlighet. Detta har lett till att fler människor tar del av deras kommunikation och att deras varumärke har blivit starkare.

LÄS MER…

Sociala medier – Placeholder

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

LÄS MER…

Ett urval av de företag vi arbetar med

Försäljningschef Melker Andersson

Låt oss investera i varandra och tillsammans stärka det lokala.

Förutsättningarna på marknaden förändras allt fortare och vi på Gotlands Media utvecklar oss för att möta nya behov och säkerställa att vi kan vara din bästa medierådgivare, oavsett kanal.

Vår ambition är att utifrån varje kunds unika situation och behov ta fram rätt kommunikation för att skapa effekt. Vi hjälper dig att identifiera dina förutsättningar och behov för att ditt varumärke och verksamhet ska nå just er målgrupp med tydliga budskap.

Med den mängd kanaler som finns för att nå kunden är det viktigt att prioritera den mediemix som är bäst för just er. Just en mix av kanaler är nyckeln till effektiva kampanjer, och det gäller att hitta balansen.

Våra medierådgivare kan vägleda dig både i det breda utbud som finns på marknaden, och samtidigt ge dig tillgång till nyhetsmedia som är en stark del i en mediemix där både digitalt, print, och radio bör samverka. Det här är förstås en fördel du lätt får tillgång till när du jobbar med oss.

Stort fokus ligger idag på digitalisering, och de senaste åren har vi sett många företag välja att flytta delar av sin annonsbudget till globala digitala och sociala kanaler som inte bidrar till granskning av innehåll, skatteintäkter som gynnar våra lokala samhällen etcetera. Trots detta ser vi vikten av att dessa kanaler ingå i en effektiv mediemix. Det krävs en bredd för att uppnå en effektiv kommunikation till marknaden. Våra medierådgivare står redo att hjälpa er!

Vi vill uppmuntra alla att lyfta blicken och se det lokala kretsloppet som vi verkar i och att det är när vi investerar i varandra som vi tillsammans kan hitta möjligheter. Som kund hos Gotlands Media bidrar du till lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Välkomna till Gotlands Media!

Melker Andersson, Försäljningschef