Ett brett utbud av tjänster och kanaler

Vad behöver du för att nå dina kunder och få din affär att växa?

Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Men, vad innebär det för din verksamhet, vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

1. Boka kampanj utifrån målgrupp och kanal
Två glada medarbetare tittar på en dator i kontorslandskap
2. Medieplanering för långsiktigt resultat
Tre medarbetare skrattar i kontorslokal med dator i fokus
3. Strategiskt arbete med varumärke

Läs gärna mer om våra tjänster

Content marketing

Digitala utomhusskärmar

Displayannonsering på nyhetssajt

Distribution

Datorskärm med kundvagn, ikon

E-handel & kundklubb

Papperstidningar, ikon

Ibladad reklambilaga

Live-sändning

Ljudproduktion

Nativeannonsering

Mediestrategi

Printannonsering

Grafik, skärmar och kugghjul

Programmatisk annonsering

Radio

Reklam- och produktionsbyrå

Ikon för rekrytering

Rekrytering

Systemkamera, ikon

Stillbildsfoto

Sociala medier

Sökordsannonsering

Sökordsoptimering

Tryckeri

Varumärkesprofil

Videoproduktion

Webbproduktion

Försäljningschef Melker Andersson

Låt oss investera i varandra och tillsammans stärka det lokala.

Förutsättningarna på marknaden förändras allt fortare och vi på Gotlands Media utvecklar oss för att möta nya behov och säkerställa att vi kan vara din bästa medierådgivare, oavsett kanal.

Vår ambition är att utifrån varje kunds unika situation och behov ta fram rätt kommunikation för att skapa effekt. Vi hjälper dig att identifiera dina förutsättningar och behov för att ditt varumärke och verksamhet ska nå just er målgrupp med tydliga budskap.

Med den mängd kanaler som finns för att nå kunden är det viktigt att prioritera den mediemix som är bäst för just er. Just en mix av kanaler är nyckeln till effektiva kampanjer, och det gäller att hitta balansen.

Våra medierådgivare kan vägleda dig både i det breda utbud som finns på marknaden, och samtidigt ge dig tillgång till nyhetsmedia som är en stark del i en mediemix där både digitalt, print, och radio bör samverka. Det här är förstås en fördel du lätt får tillgång till när du jobbar med oss.

Stort fokus ligger idag på digitalisering, och de senaste åren har vi sett många företag välja att flytta delar av sin annonsbudget till globala digitala och sociala kanaler som inte bidrar till granskning av innehåll, skatteintäkter som gynnar våra lokala samhällen etcetera. Trots detta ser vi vikten av att dessa kanaler ingå i en effektiv mediemix. Det krävs en bredd för att uppnå en effektiv kommunikation till marknaden. Våra medierådgivare står redo att hjälpa er!

Vi vill uppmuntra alla att lyfta blicken och se det lokala kretsloppet som vi verkar i och att det är när vi investerar i varandra som vi tillsammans kan hitta möjligheter. Som kund hos Gotlands Media bidrar du till lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Välkomna till Gotlands Media!

Melker Andersson, Försäljningschef

Hör av dig till oss.

Undrar du över något och vill komma i kontakt med oss?
Vi träffas gärna på ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. 

Vi nås lättast på mejl, telefon eller via kontaktformuläret.

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska