Våra varumärken

Helagotland.se når 8 av 10 gotlänningar varje vecka och är den största nyhetssajten på ön. Ca 70 000 unika besökare läser nyheter hos oss varje vecka. Helagotland.se prioriterar snabba nyheter och rapporterar ofta live från intressanta händelser på ön via text och rörlig bild.

Med en lokalt grävande journalistik vill Gotlands Allehanda ge mer. Sportbevakning, kultur och nöje är några av de område som uppskattas av GA:s läsare. Helgens bilaga är alltid fylld med intressant helgläsning och recept för en lyckad festmiddag.

Med ett lokalt fokus, engagerad kulturredaktion och två vassa ledarskribenter levererar Gotlands Tidningar nyheter till gotlänningar sex dagar i veckan. I helgbilagan skapar Magnus Ihreskog intressant helgläsning för en bred målgrupp. 

Ett månadsmagasin och sajt för dig som älskar Gotland! Gotland Just Nu innehåller massor av intressant gotlandsläsning i både längre och kortare reportage. I magasinet delar vi in Gotland i sex geografiska områden med fördjupad läsning för gotlänningen och gotlandsbesökaren. Du hittar Gotland Just nu i ca 100 tidningsställ runt om på ön, på Destination Gotlands fartyg och Visby Airport.

Almedalen Just Nu är Almedalsveckans officiella programleverantör. Med app och programtidning hjälper vi besökarna att hitta rätt bland alla aktiviteter. Genom att annonsera i Almedalen Just Nu når ni på så gott som alla de cirka 45 000 som besöker veckan.

Varumärken i NTM-koncernen

Vår koncern finns på lokala orter från norra Småland till Norrbotten.
Med flera olika verksamhetsområden och varumärken.