Vi hjälper lokala företag med e-handel

I samband med utvecklingen av NTMs e-handelslösning utbröt pandemin i Sverige. I spåren av corona kan man nu se ett förändrat konsumtionsbeteende i Sverige där e-handeln har haft en årstillväxt på hela 40 procent!   Ni packar – vi säljer och distribuerar 


– 
Konceptet är enkelt. Lokala butiker och producenter kan på ett effektivt sätt sälja sina produkter via våra webbshoppar. Vi sköter publicering, marknadsföring, försäljning och distribution säger Anna Philipson Bergman, produktchef för e-handel inom NTM.

NTM identifierade tidigt att de som mediebolag kunde nyttja de funktioner som redan finns inom koncernen, det egenägda distributionsbolaget Svensk Hemleverans, de redan starka mediekanalerna och den välutvecklade kundserviceavdelningen.

Anna berättar vidare att NTMs strategi bygger på att sälja utvalda produkter från lokala och nationella leverantörer. Ni som leverantör kan sälja era produkter via mediehusens redan befintliga plattformar. Webbshoppen är tillgänglig för alla konsumenter men vissa produkter säljs till ett förmånligt kundklubbspris och ger mervärde till våra prenumeranter.

– Du som leverantör lagerhåller och packar dina produkter och paketet lämnas sedan till vårt distributionsbolag som i sin tur levererar direkt hem till konsumentens postlåda, säger Anna och fortsätter:

 Vi vill skapa en stark e-handelsplattform där både vi och våra företagskunder kan öka sina intäkter.

Så här funkar det

 

 

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.

Fler inlägg

Till toppen